Kamenorezacka radnja Krusevac Granmer

Kamenorezacka radnja Kamenare Granmer onama Mi nudimo pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik za svoje preminule drage osobe. Nadgrobni Spomenici su moderanog dizajna, a usluga izrade i postavljanja nadgrobnih spomenika, grobnica ili kapitela je profesionalna. Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika. Stojimo Vam na raspolaganju i dajemo odgovore na sva pitanja. Naše poslovanje se odvija na teritoriji cele Srbije. Naša radionica, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade. Koji je rezultat entuzijazma. Sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta. Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu.  Sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita i meermera.

Kamenorezacka radnja Krusevac Granmer

Kamenorezačka radnja Granmer

Kamenorezacka radnja “Granmer” uspesno posluje od svog osnivanja 1993. Godine.

Odličan kvalitet, obavezno poštovanje dogovora i rokova Vrsta granita ili mermera od koje izrađujemo naše proizvode zavisi od želje kupca, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima, vrlo često po našoj preporuci vezanoj za postojanost, održavanje i izgled. Sarađujemo sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima granita ili mermera, tako da nam je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu.

Ukoliko Vam je potre ban kvalitetan a pristupačan kamenorezac, kontaktirajte nas putem telefona Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na navedene telefone.

Kamenorezacka radnja Kamenare Granmer

Uvek stojimo na raspolaganju
Da bi se održao korak sa vremenom, a majstorsko znanje i umeće iskoristilo na najbolji način moralo je da se godinama ulaže u opremu i tehnologiju obrade granita i mermera.

NAŠE REFERENCE

 Postanite i Vi deo naše uspešne  poslovne mreže, pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata .

IZRADA SPOMENIKA

Mi nudimo pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik za svoje preminule drage osobe.

Kamenorezacka radnja Kamenare Granmer

UREDJIVANJE ENTERIJERA

Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu – sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita.