Kamenorezac izrada spomenika krusevac

Mi nudimo pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik za svoje preminule drage osobe. Nadgrobni Spomenici su moderanog dizajna, a usluga izrade i postavljanja nadgrobnih spomenika, grobnica ili kapitela je profesionalna. Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika. Stojimo Vam na raspolaganju i dajemo odgovore na sva pitanja. Naše poslovanje se odvija na teritoriji cele Srbije. Naša radionica, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade. Koji je rezultat entuzijazma. Sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta. Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu.  Sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita i meermera.

Kamenorezac izrada spomenika krusevac

IZRADA SPOMENIKA

Nadgrobni spomenici – Gravirane i keramičke slike –
Gravirana i metalna slova – Restauracija postojećih spomenika

Mi nudimo pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik za svoje preminule drage osobe. Nadgrobni Spomenici su moderanog dizajna, a usluga izrade i postavljanja nadgrobnih spomenika, grobnica ili kapitela je profesionalna.

Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika

Stojimo Vam na raspolaganju i dajemo odgovore na sva pitanja. Naše poslovanje se odvija na teritoriji cele Srbije.

Kamenorezac Granmer

Postanite i Vi deo naše uspešne poslovne mreže, pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.

Naša radionica, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu – sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita i meermera.